Ota yhteyttä

Etusivu » Wirma » Ajankohtaista » Aktiivinen markkinointi tuottaa tulosta

Aktiivinen markkinointi tuottaa tulosta

Wirman peruspalveluihin kuuluu huolehtia Lappeenrannan alueelle tulevien yritysten vaivattomasta ja sujuvasta sijoittumisesta. Tämä käsittää esimerkiksi toimitilojen etsintää, apua rekrytoinneissa sekä paikallisiin yhteistyökumppaneihin verkottamista.

Mistä yritykset sitten tietävät tulla Lappeenrantaan? Aktiivinen sijoittumismarkkinointi puhelimitse ja sähköpostitse potentiaalisille kohdeyrityksille on aloitettu syksyllä 2015. Jotta markkinointi olisi tuloksellista, sitä varten on suunniteltu nykyaikaiset materiaalit. Kesällä 2016 avautunut Invest in Lpr –sivusto esittelee Lappeenrannan vahvuuksia mm. tehokkaiden infograafien keinoin. Markkinoinnilla pyritään siihen, että Lappeenranta muistuu mieleen ja on mukana prosessissa, jossa valitaan yrityksen seuraavaa sijoittumispaikkaa. Aktiivinen markkinointi on tuottanut tulosta, sillä esimerkiksi M-Files on löytänyt Lappeenrannan.

Invest in Lappeenranta

Yrityksen sijoittuminen on yleensä pitkä prosessi ja ajatuksesta laajentua muualle saattaa mennä useampi vuosi, ennen kuin yritys tosiasiassa sijoittuu paikkakunnalle. Suuren, merkittävän yrityksen sijoittuminen on kuin lottovoitto alueelle, sillä se tuo mukanaan uusia työpaikkoja sekä verotuloja. Samalla se lisää alueen houkuttelevuutta myös muille sijoittumista harkitseville.